Ingen flere sorte/fargede avfallssekker f.o.m 01.01.2021

Sekkene skal være knyttet igjen før de henges ut på tømmedag. Fra 01.01.2021 går vi over fra sorte/fargede avfallssekker til blanke avfallssekker på våre gjenvinningsstasjoner.

Vi presiserer at dette gjelder sekker, ikke poser (handleposer) vi pakker i restbeholderen.

De som fortsatt har sorte sekker liggende, skal få bruke de opp i løpet av første kvartal av 2021. De vil bli kontrollert ved levering hos oss. Det samme vil sekkene som settes ved veien på tømmedag. De må gjerne benyttes til julegavepapir.
Avfallet skal fra nyttår leveres i blanke sekker som er tilgjengelig i alle butikker. Vi gjør oppmerksom på at plastretursekkene som leveres ut av oss IKKE skal brukes til annet enn plastretur.

Brann i bøtte med småbatterier. Foto

Brann i bøtte med småbatterier

Sist uke startet en brann i bøtte med batterier innlevert til Senja Avfall på Botnhågen. Dette er en påminnelse om at batterier, og spesielt litiumbatterier, må kasseres på ...

Miljørapport 2021

For å synliggjøre vår miljøprestasjon bedre gir vi årlig ut en miljørapport. Miljørapporten inneholder informasjon om ytre miljø samt arbeidsmiljø.

Vraking av kjøretøy Buktamoen

Vi må dessverre stoppe mottak av kjøretøy og campingvogner som skal vrakes ved vårt mottak på Buktamoen inntil videre. Dette pga kapasitetsmangel. 

En liten påminnelse

I forbindelse med sortering av avfall er det en del ting vi ønsker å minne om:

Her finner du din gjenvunnede glassemballasje

Neste gang du befinner deg langs Tjuvholmen eller på Sørenga i Oslo, kan du vite at du spaserer på et uteområde som er bygget på “gårsdagens fest og moro”. Glassemballasjen du har sortert ...

Thomas Tvileren

Noen tviler fortsatt på resirkulering av glassemballasje. Se hvordan vi overbeviste en av dem!

Her kommer 3 nye filmer

i serien "Slik gjør du det" fra LOOP. LOOP er en non-profit stiftelse som jobber for å få folk til å kildesortere mer og kaste mindre. Du kan lese mer på LOOP.no.

Slik gjør du det filmer fra LOOP

Vi vil utover høsten vise en del "Slik gjør du det" filmer fra LOOP, som er en non-profit stiftelse som jobber for å få folk til å kildesortere mer og kaste mindre. Du kan ...

Tips til plastsortering i hjemmet

Kan all plastemballasje sorteres i den ene returordningen vi har for plastavfall i hjemmet? Her er en oversikt over hvilken plastemballasje som fint kan sorteres hjemme, og ...