Personvern

Denne personvernerklæringen gjelder for SENJA AVFALL (konsernet) sine nettsider. SENJA AVFALL IKS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden senja-avfall.no.

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som lagres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Ettersom de fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer informasjonskapsler (cookies), godtar du at det lagres informasjonskapsler i din nettleser når du besøker vår nettside.

Dersom du ikke vil akseptere bruk av informasjonskapsler (cookies), kan du selv endre innstillingene i nettleseren din. Vi gjør oppmerksom på at dette kan medføre at nettsiden vår ikke fungerer optimalt.

Personopplysninger som innhentes

  • Navn
  • Adresse
  • Fakturaadresse
  • Telefon
  • E-postadresse

SENJA AVFALL samler ikke inn personopplysninger som personnummer eller opplysninger om personlige betalingskort via nettsidene.

Hvordan innhentes informasjonen?

SENJA AVFALL samler inn opplysninger gjennom registreringsskjemaer på våre nettsider. De blir så sendt fra nettsiden til epostadressene kontainerbestilling@senja-avfall.no eller tommebestilling@senja-avfall.no. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produkter og tjenester fra oss. Følgende registreringsskjemaer finnes på våre nettsider:

  • Bestilling av konteiner
  • Bestilling av tømming

Formålet med informasjonen som innhentes

  • Kunne gi bedre veiledning og tilgang til våre tjenester
  • Kontaktinformasjon ved bestilling av tjenester

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjonen som blir innhentet gjennom registreringsskjema på Senja-avfall.no sendes til respektive avdeling for kundedialog via epostadressene kontainerbestilling@senja-avfall.no eller tommebestilling@senja-avfall.no og blir lagret på intern epostserver og tredjeparts webserver.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss via post@senja-avfall.no

Utlevering av informasjon til tredjepart

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men SENJA AVFALL kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden og distribusjon av annen relevant informasjon. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av SENJA AVFALL.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at SENJA AVFALL ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Telefon: 77 85 06 50 
post@senja-avfall.no
Senja Avfall IKS, Industriveien 1, 9308 Finnsnes