Last ned appen "Min Renovasjon"

For dere som enda ikke har gjort det, last ned appen "Min Renovasjon".

Denne appen gir deg mulighet til å søke opp din adresse og få vite når vi kommer for å tømme avfall.
 
Du kan sette opp mobilen din for å få varsling dagen før, eventuelt samme dag som avfallet blir hentet. Du har også mulighet for å sende melding til direkte til oss i Senja Avfall via appen.
 
Når du laster ned app'en første gang, må du velge din kommune. Søk så opp din adresse. Der vil du få mulighet til å sette opp varsel for tømmedager for avfall.
 
App'en heter «Min Renovasjon» og kan lastes ned fra AppStore hvis du har iPhone og iPad, eller Google Play dersom du har Android-operativsystem. App'en er gratis både å laste ned og bruke.
 
På Iphone må du gå inn på telefonens Innstillinger, finne appen Min Renovasjon, klikke på "Varslinger" og merke av for "Tillat varslinger". Velg videre om du skal varsles med lyder, merker, vises på låst skjerm, varslingssenter og som bannere. Du kan også velge om visningen skal være vedvarende.
 
På nyere oppdateringer fra Samsung inkluderer dette noe som heter “Appoptimering" som gjør at den blokkerer alarmer for apper. Dersom du har problemer med at du ikke får varsel på Samsung telefoner, kan du gjøre følgende:
 
Velg app: "Smart Manager"
Velg Kategori: “Batteri”
Under Appoptimering, velg “INFO”
Deaktiver funksjonen appoptimalisering for "Min Renovasjon"

Brann i bøtte med småbatterier. Foto

Brann i bøtte med småbatterier

Sist uke startet en brann i bøtte med batterier innlevert til Senja Avfall på Botnhågen. Dette er en påminnelse om at batterier, og spesielt litiumbatterier, må kasseres på ...

Miljørapport 2021

For å synliggjøre vår miljøprestasjon bedre gir vi årlig ut en miljørapport. Miljørapporten inneholder informasjon om ytre miljø samt arbeidsmiljø.

Vraking av kjøretøy Buktamoen

Vi må dessverre stoppe mottak av kjøretøy og campingvogner som skal vrakes ved vårt mottak på Buktamoen inntil videre. Dette pga kapasitetsmangel. 

En liten påminnelse

I forbindelse med sortering av avfall er det en del ting vi ønsker å minne om:

Her finner du din gjenvunnede glassemballasje

Neste gang du befinner deg langs Tjuvholmen eller på Sørenga i Oslo, kan du vite at du spaserer på et uteområde som er bygget på “gårsdagens fest og moro”. Glassemballasjen du har sortert ...

Thomas Tvileren

Noen tviler fortsatt på resirkulering av glassemballasje. Se hvordan vi overbeviste en av dem!

Her kommer 3 nye filmer

i serien "Slik gjør du det" fra LOOP. LOOP er en non-profit stiftelse som jobber for å få folk til å kildesortere mer og kaste mindre. Du kan lese mer på LOOP.no.

Slik gjør du det filmer fra LOOP

Vi vil utover høsten vise en del "Slik gjør du det" filmer fra LOOP, som er en non-profit stiftelse som jobber for å få folk til å kildesortere mer og kaste mindre. Du kan ...

Tips til plastsortering i hjemmet

Kan all plastemballasje sorteres i den ene returordningen vi har for plastavfall i hjemmet? Her er en oversikt over hvilken plastemballasje som fint kan sorteres hjemme, og ...